<body> Memories brings back happy moments. <body>
Profile

I'm Joyce, studying pharmacy at the Uni of Manchester
I love GOD and I live my life for Him (:
Music, makes the world go round!

Wishlist

I'm already a child of GOD (: What more to ask for? (:


Chatterbox



Music makes the world go round


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Say Thank You

Font: Dafont
Host: Blogger
Image: Dodoy
Base: chique-lilie ©
Layout: Mei Ting


Charmed....
Friday, September 29, 2006 5:15:00 pm

Today was en extremely boring day, nothing much to blog about...its just the usual..didn't watch any drama today....just watched tv....mann...tv shows now are seriously very boring...watched charmed though...haha..NICE!hehe...

okay...yes, was tagged by siti to do this so here goes:
1) Single, taken or crushing?
Ans: Single
2) Are you happy with your life now?
Ans: Hum....quite i guess....i think i am quite contented with what i have now :)
3) When you meet the right person, do you fall in love with her fast?
Ans: It is suppose to be a "him"..LOLx...and i haven met the right person yet, or nt that i know of...till then, then say...
4) Have you ever been heart broken?
Ans: Yes...
5) Do you believe that there are some circumstances, where cheating love is acceptable
Ans: Never... cheating was never in my dictionary
6) Would you take sumone back even if she cheats on you?
Ans: Him....you mean?....nope..
7) Have you ever talked about marriage to someone else before?
Ans: Ofcourse...Thats part and parcel of life...
8) Do you want children?
Ans: haha...i don't think so... maybe next time my thinking will change? haha..
9) How many?
Ans: none...(mentioned in the qn before)...till the day i change...my thinking...haha
10) Would you ever consider adoption?
Ans: Hum....gd qn...i duno....never thought of it...
11) If someone likes you now, what do you think is the best way for her to let you know her feelings?
Ans: Him....um...everyone has different ways in letting you know their feelings....so all he has to do is to go by his own way...
12) Do you enjoy getting into relationships?
Ans: Haha...duno...no experience...but i have seen friends in r/s... i guess there is a good side and a bad side..
13) Do you believe in love at first sight?
Ans: Nope...love at first sight is appearance not the heart, what matters most is the heart, ofcourse apprearance is the first impression lah. lolx
14) Do you believe you can change someone?
Ans: Haha...i cant even handle my ownself..haha..how to change anyone?whhaha...
15) If you could get married somewhere, where would it be?
Ans: Hum...maldives?LOLx....
16) Do you give in easily when you are fighting?
Ans: It depends on who i am fighting with, if it is close friends or family, there is really no point fighting, it just spoils r/s... Others....well, just have to see whats the situation..i only do verbal fighting, no physical..haha
17) Do you have feelings for someone right now?
Ans: Nope, not that i know of...
18) Do you ever wished that you could have had someone but you messed it up?
Ans: i did wish i had someone...but it was never messed up, things were just not meant to be
19) Have you ever broken a heart?
Ans: Yes, parents.... friends?.....i guess small mistakes alone can break someone else's heart
20) If one day you best friend falls in love with the girl you are deeply in love with, what would you do?
Ans: haha...its a guy...nt a girl...lolx... A heart can only be given to one, so it is totally up to the guy to choose between me or her....no matter how anyone tries to hold back a person, you can nv hold back a heart....i will respect his decision.
21) Are you missing anyone right now?
Ans: I guess not....
22) Now you have to ask 5 of your friends to do this survey in their blogs. Write down their names in the list below.
Ans: haha...here goes another sabo-ing time!!hehe...
1) Patricia
2) Eugene
3) Qing hui
4) Mai
5) Alison


memories brings back happy moments